Servicii Vending

Servicii_vending_complete

Compania noastra ofera servicii vending de cea mai buna calitate, lucru care ne plaseaza in fruntea furnizorilor de automate vending din judetul Cluj.

Va oferim spre inchiriere automate de vending si toata gama de servicii vending necesare pentru intretinerea acestora: instalare , relocare, consultanta la alcatuirea meniului, aprovizionarea cu produse, curatenia aparatelor vending si toate interventiile necesare pentru mentinerea functionalitatii acestora. Toate acestea fara eforturi din partea dumneavoastra.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa ne contactati pentru ca impreuna cu specialistii nostri sa stabiliti exact ce aveti nevoie si care sunt serviciile vending optime pentru locatia dumneavoastra.  Tot atunci veti discuta, impreuna cu membri forte bine pregatiti ai echipei noastre, si meniul de care aveti nevoie, in functie de natura afacerii dumneavoastra.

Dupa instalarea acestora noi suntem cei ce vom aproviziona automatele vending pe care le aveti in custodie cu o gama foarte larga de produse, de la sucuri si produse lactate, pana la dulciuri si sandwich-uri pregatite cu ingrediente mereu proaspete.

Fie ca doriti sa aprovizionam aparatul, sa-l curatam sau tocmai ati constatat ca exista probleme la plata produselor, puteti conta pe ajutorul nostru. Profesionistii nostri  sunt pregatiti sa intervina in cel mult 3 ore, indiferent de serviciile vending pe care le solicitati.