Legume

..curate, proaspete, naturale, sanatoase, crescute cu pasiune, cu avant si cu dorinta de a fi responsabili pentru sanatatea noastra si a familiilor noastre, dar si pentru lucrul bine facut; functionam dupa principiile bunului simt.

 

O sursa curata

Legumele Pap sunt plantate si crescute cu dragoste. Cultivarea si irigarea se fac cu grija, plantele sunt udate lent, prin picurare, o parte din ele sint crescute in sere. semintele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificarile genetice sau tratarea cu substante chimice.

 

O crestere sanatoasa

Soare, apa si iubire, iata ingredientele cu care sunt crescute Legumele Pap. Metodele de prevenire a daunatorilor sunt exclusiv biologice - culturi intercalate sau extracte de plante ori insecte care sa limiteze "avariile". iar ingrasamantul este exclusiv natural. De la plante care stiu cum sa adune azotul atat de necesar, pana la compost de toate felurile, folosim hrana pentru Pamant ca sa putem oferi bunatati curate si adevarate.

 

Recoltate ieri, aduse iute la usa ta

Legumele, fructele si plantele sunt in general recoltate in ziua anterioara, zilei de livrare .
totul este crescut in ritmul natural, fara fortare, de aceea ofertele pot varia de la o saptamana la alta,uneori de la o zi la alta, in functie de ceea ce se coace in gradina. Nu, nu sunt nici hormoni, nici acceleratori de crestere in rosiile mari, de sase sute de grame bucata sau tratamente pentru pastrare. Sunt si arata natural, uneori usor mai verzi cu cate o "buba" ... dar cat se poate de sanatoase.

 

Livrarea se face in fiecare vineri intre orele 8 -10 dimineata , sau, in functie de fiecare client in parte, incercam sa gasim o solutie