Despre Noi

Automate cola, automate snack si sandwich si automate bauturi reci

Automate coca-cola

cine suntem?

Suntem una dintre companiile de pe piata clujeana, care ofera clientilor si colaboratorilor automate vending, automate cola si automate snack si sandwich.

Principalul nostru scop este dezvoltarea stabila a afacerii dumneavostra, iar acest lucru il putem realiza prin profesionalismseriozitate si transparenta in servicii.

La Pap Cluj, suntem orientati spre excelenta atat in privinta serviciilor oferite cat si a prospetimii produselor folosite in automatele de vending pe care vi le punem la dispozitie.

 

CUI  NE ADRESAM?

Clientii nostri sunt institutii publice si private care doresc sa ofere angajatilor, clientilor si colaboratorilor posibilitatea de a savura o bautura, un snack sau un sandwich proaspat pe durata orelor petrecute in instituia lor. 

 

CE OFERIM?

Va oferim automate cola, in care se regasesc produse foarte cunoscute si indragite de clienti, precum: Coca-Cola, Sprite, Fanta.

Automatele noastre sunt mereu aprovizionate, astfel incat cerintele colaboratorilor nostri sa fie intotdeauna indeplinite.

Legumele care se regasesc in sandwich-urile noastre, sunt cultivate in serele si gradinile proprii, astfel incat acestea sunt mereu proaspete. De aceea, va punem la dispozitie automate snack si sandwich-uri in care veti gasi o gama larga de produse, de la baton susan, mini croissant, pana la sandwich cu snitel de pui.   

Reusita dumeavoastra determina succesul nostru.


 

Servicii Vending care vi se potrivesc

Servicii vending

Calitatea serviciilor oferite de compania noastra ne plaseaza in fruntea furnizorilor de automate de vending din Cluj.

Servicii

Produse mereu proaspete

automate snack si sandwich

Consultati gama noastra de produse. Va oferim atat produsele cele mai populare cat si sandwich-uri PAP proaspete.

Produse si Preparate

Colaborare profesionala

Automate

Seriozitatea si flexibilitatea noastra ne ajuta sa gasim impreuna modalitatea de colaborare favorabila ambelor parti.

Colaborare