Sandwich-uri si Legume


AUTOMATE VENDING CLUJ NAPOCA

Automate vending cluj

Automate vending pentru Cluj!

Fie ca aveti nevoie de o gustare rapida sau de o bautura racoritoare in birourile sau locatiile dumneavoastra, sunati-ne pentru a va convinge de calitatea produselor din automatele vending si a serviciilor necesare oferite de PAP.

Obiectivul nostru este sa aducem in institutiile sau companiile dumneavoastra automate vending de cea mai buna calitate.

De asemenea, impreuna cu dumneavoastra vom alege automatul cel mai potrivit pentru nevoile si locatia unde acesta va fi instalat. Aparatele noastre vending pot fi plasate in diverse locatii: hoteluri, institutii, locatii publice, scoli, sedii de companii, etc.

De ce sa alegeti PAP-Cluj?

La PAP punem accent pe calitate: promptitudinea noastra in cazul interventiilor si gama larga de produse pe care le oferim ne plaseaza in topul furnizorilor de servicii vending de pe piata clujeana.

Brand-urile de produse care se regasesc in automatele pe care vi le punem la dispozitie sunt dintre cele mai cunoscute: Coca-Cola, Snickers, Kit-Kat, 7 Days, Boromir si multe altele.

Gama noastra de automate vending cuprinde:

  • AUTOMATE DE BAUTURI RECI SI SNACK
  • AUTOMATE DE BAUTURI RECI
  • AUTOMATE SNACK SI SANDWICH
  • AUTOMATE COCA-COLA

Pentru ca dorim ca automatele noastre sa fie mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, vom actualiza constant gama de produse din automatul pe care il aveti in custodie,

Fie ca aveti nevoie de o gustare rapida sau de o bautura racoritoare in birourile sau locatiile dumneavoastra, sunati-ne pentru a va convinge de calitatea produselor din automatele vending si a serviciilor oferite de PAP.


Servicii Vending care vi se potrivesc

Servicii vending complete

Calitatea serviciilor oferite de compania noastra ne plaseaza in fruntea furnizorilor de automate de vending din Cluj.

Servicii

Produse mereu proaspete

Produse si preparate vendingConsultati gama noastra de produse. Va oferim atat produsele cele mai populare cat si sandwich-uri PAP proaspete.

Produse si Preparate

Colaborare profesionala

Colaborare vending clujSeriozitatea si flexibilitatea noastra ne ajuta sa gasim impreuna modalitatea de colaborare favorabila ambelor parti.

Colaborare